Gezond eten – Kom te weten of jij gezond eet!

Gezond eten – Kom te weten of jij gezond eet!

Eet jij gezond? Kom het snel te weten!

Gezond eten bepaalt in belangrijke mate onze gezondheid. Ter gelegenheid van de lancering van mijn nieuwe website kan je bij mij aan een voordeeltarief terecht voor een voedingsanalyse en aangepast voedingsadvies . Een belangrijke stap naar een gezonder leven!

De invloed van de dagelijkse voeding op de gezondheid en op de risico’s op chronische aandoeningen zoals overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes en bepaalde kankers wordt nog steeds al te vaak onderschat.

Een analyse van je eigen voeding is dan ook een belangrijke hulp voor een goede gezondheid.

Volg je voeding op – krijg gepersonaliseerd voedingsadvies

Ter gelegenheid van de lancering van mijn nieuwe site,  heb ik een uniek aanbod.

Noteer in een doorgemaild of toegestuurd eetdagboek gedurende 14 dagen alles wat je eet en drinkt. Dit mag in praktische maten: je hoeft niets af te wegen!

Maak ondertussen meteen een afspraak met mij zodat je na 14 dagen onmiddellijk je voeding kan laten analyseren. Ik bekijk met jou alle aspecten van gezonde voeding. Daarna krijg je aangepast voedingsadvies dat concreet en haalbaar is. Het houdt namelijk rekening met je leef- en werkomstandigheden, je voorkeuren en je culturele achtergrond.

Op weg naar een gezonder leven: simpel en gemakkelijk!

Voor deze afspraak wordt 1 uur voorzien.

Tijdelijk voordeeltarief voor analyse en advies: eenmalig slechts € 30!

Profiteer nu van dit unieke aanbod en kom snel te weten of je gezond eet!

Geef je mailadres hier door of bezorg me je thuisadres. Het eetdagboekje met de nodige uitleg wordt je zo snel mogelijk bezorgd.

Remember: een bezoekje aan de diëtiste kan een eerste stap zijn naar een gezond leven!